La lliga de mushing dóna començament a Albacete

 

Tal com arreplega en l'article el “Digital CLM” de Castella i la Mancha” la Lliga de Mushing ja ha viscut el seu tret d'eixida. Albacete s'ha encarregat d'acollir la inauguració d'este circuit en la seua primera edició en la regió amb un notable èxit. Al voltant de setanta participants es van donar cita amb els seus gossos per a competir en un esdeveniment que va comptar amb un padrí de luxe, ja que va acudir el director general d'Esports de la Junta, Juan Ramón Amores.

“La prova es va desenrotllar concretament en la localitat d'Abengibre i va estar organitzada pel Club Muscova”, club pertanyent a la Federació d'Esports d'Hivern de la Comunitat Valenciana (FDICV) . “En la prova sènior masculina de canicross, el vencedor va ser Raúl Solbes, per davant de Javier Sánchez i Pedro Ángel Guillamón. En xiques, Cristina Herediavenció a Eva Lucerón i Laura Simancas. El guanyador en veterans va ser José González, amb Francisco Torres i José Gustavo Marcos en el podi; ens les veteranes, el triomf va ser a parar per a Menchu Melcón, amb Elena Trunova segona i Conchi Arribas tercera. Quant a les categories infantils i júnior, Carles Marco i Sara Maynero es van imposar en els seus carreras”

En la prova de carros, sobre tricicles o cuatriciclos tirats per entre quatre i huit gossos, la victòria va ser per a Javier Alemano, en el podi va estar acompanyat per Tomás Ruiz i José Vicente Llopis.

En patí, Joserra Masarcos va guanyar a Olga Maynero i a Sara Martín. Quant al bikejoring, la victòria se la va portar José María Medina, enfront de Javier Belenguer i Javier Gómez.

La següent prova de la Lliga de Mushing de castella-la Manxa es disputarà en Conca, on s'acollirà per primera vegada de forma competitiva una prova d'este esport. La data de la seua celebració serà el 19 de novembre i s'espera que es referende la bona participació.

Abengibre terra de mushing i de canicross va complir un any més i ja són deu, però no va ser una edició més si no la que va donar el tret d'eixida a laI lliga de mushing i canicross de Castella la Manxa. Desitgem amb força que continue complint molts més.

Agraïm a l'Ajuntament d'Abengibre la seua col·laboració, al nostre patrocinador Arion pels premis als primers classificats, a 3BGROUP, Súper Aparten, Conexionneuronal, Silverio Lopez, As Lendas, Naturocio, Granja Rinya i Forn Garrido.

­